P.P.H.U. MARUSARZ
Andrzej Marusarz
ul. Papieska 114
34-424 Bańska Niżna
NIP: 7361079759
tel. 697 158 206
e-mail: biuro@gorwit.pl
Składniki:
Podgrzybki brunatne, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, marchew, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, gorczyca, pieprz naturalny ziarnisty, liść laurowy, ziele angielskie.
Objętość netto: 300 ml
Wartość energetyczna
246 kJ / 58 kcal
Tłuszcz
0,6 g
w tym kwasy nasycone
0,1 g
Węglowodany
8,6 g
w tym cukry
8,5 g
Białko
3,1 g
Sól
0,71 g
Pojemność 300ml, masa netto 280g, masa netto grzybów po odsączeniu 120g.
Produkt pasteryzowany
Kraj pochodzenia głównego składnika – podany na wieczku wg kodów ISO 3166.
Data minimalnej trwałości jest numerem partii. Najlepiej spożyć przed: data na wieczku.
Przechowywać w temperaturze pokojowej lub chłodniczej. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze do +4 stopni przez 7 dni.
Grzyboznawca nr 1170