et-loader

Rydze Solone

Składniki:

Mleczaj rydz (Lactarius deliciosus) 56%, woda, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy E330.

Objętość netto: 720 ml

WARTOŚCI ODŻYWCZE NA 100G

Wartość energetyczna

78 kJ / 19 kcal

Tłuszcz

< 0,5 g

w tym kwasy nasycone

0,1 g

Węglowodany

0,8 g

w tym cukry

< 0,5 g

Białko

2,2 g

Sól

1,1 g

Pojemność 720ml, masa netto 700g, masa netto grzybów po odsączeniu 400g.

Dodatkowe informacje

Produkt pasteryzowany

Kraj pochodzenia głównego składnika – podany na wieczku wg kodów ISO 3166.
Data minimalnej trwałości jest numerem partii. Najlepiej spożyć przed: data na wieczku.

Przechowywać w temperaturze pokojowej lub chłodniczej. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze do +4 stopni przez 7 dni.

Grzyboznawca nr 1170